HTC випустить перший в світі 64-бітний смартфон на Android

Стало відомо, що незабаром у продаж надійде перший у світі смартфон з 64-бітним процесором, що працює під управлінням операційної системи Android.



Нагадаємо, зараз вже існує смартфон з подібним чіпом, але він працює не на Android - це iPhone 5S. Судячи з усього, першою компанією, яка виведе на ринок 64-розрядний смартфон на основі Android, стане HTC. Вона розмістила в соціальній мережі Weibo через свій офіційний акаунт тізерне зображення, на якому є напис китайською мовою: "перший у світі 64-бітний восьмиядерний смартфон".

Крім того, на тізері наявна дата: 4 вересня. Очевидно, що саме в цей день відбудеться анонс нової моделі, а значить, пристрій буде демонструватися на виставці IFA, яка пройде в Берліні на початку вересня. Імовірно, це буде смартфон HTC Desire 820, чутки про який раніше вже з'являлися в мережі. Пристрій, імовірно, отримає восьмиядерний 64-бітний процесор Qualcomm Snapdragon 615 з чотирма ядрами Cortex-A53 з тактовою частотою 1,8 ГГц і чотирма ядрами Cortex-A53 з тактовою частотою 1 ГГц. Чіп також включає в себе GPU Adreno 405.
За матеріалами vk.com/htcnws

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.