Новий iPad Air 2 отримає 2 ГБ оперативної пам'яті

Чутки з Тайваню свідчать, що планшет Apple iPad Air 2 отримає в два рази більше оперативної пам'яті, ніж мав його попередник. Як уточнює тайванський ресурс TechNews, замість колишніх 1 ГБ ОЗП, в 9,7-дюймовому Apple iPad Air 2 тепер буде застосовуватися 2 ГБ ОЗП.



Передбачається, що збільшення обсягу оперативної пам'яті необхідно iPad Air 2 для належного функціонування багатозадачності і реалізації функції Split-Screen Multitasking, коли на одному екрані користувач зможе використовувати два додатки одночасно.

Що стосується ще одного планшета від Apple – iPadmini 2 Retina, то змін очікувати не варто - він буде оснащений 1 ГБ оперативної пам'яті. Тим не менш, обидві новинки також повинні отримати дактилоскопічний сенсор Touch ID, процесори нового покоління A8, а також ще більш тонкі корпуси.

Офіційний анонс Apple iPad Air 2 і Apple iPad mini Retina 2 повинен відбутися в жовтні цього року. Приблизно тоді ж яблучна компанія презентує і 5,5-дюймовий фаблет iPhone 6.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.