Стали відомі характеристики iPhone 6

Інтернет-ресурс VentureBeat News опублікував деталізований огляд функцій, які повинні бути в новому iPhone 6. Ресурс не уточнює своїх джерел, але більшу частину інформації можна було дізнатися попередніх чуток. Хоча, VentureBeat відкриває і деякі нові моменти. 



У своїх прогнозах ресурс погоджується з багатьма іншими джерелами, які в якості дати анонса нового iPhone 6 називають 9 вересня. Поява у продажу 4,7-дюймової версії смартфона відбудеться в середині вересня, а ось 5,5-дюймова модифікація з'явиться на ринку не раніше жовтня.

В VentureBeat також зазначають, що iPhone 6 отримає новий чіп A8 з тактовою частотою 2,0 ГГц, підтримку NFC і Wi-Fi 802.11ac. Ця інформація була відома і раніше, але ніхто раніше не стверджував, що шосте покоління смартфонів від Apple отримає стільниковий модем MDM9x35 від Qualcomm, NFC чіп від NXP, а також модуль Wi-Fi виробництва Broadcom. Також Apple покращить дактилоскопічний сенсор Touch ID, який стане швидшим, чутливішим і точнішим; підвищиться рівень безпеки при здійсненні онлайн-платежів.

Не менш цікавим є і той момент, що всупереч чуткам, iPhone 6 не отримає ультраміцного сапфірового дисплея. Джерела видання повідомляють, що Apple застосує стандартне скло з підвищеними захисними властивостями, яке буде трохи міцніше, ніж Gorilla Glass, але не настільки міцне, як сапфір. Хоча, цілком ймовірно, що сапфіровий екран отримає хоча б 5,5-дюймова модифікація смартфона. Такий висновок можна зробити враховуючи обсяги виробництва на арізонському заводі GT Advanced, де виготовляється сапфірові дисплеї для смарт-годинників iWatch.

Останніми даними від VentureBeat є те, що Apple зараз експериментує з особливим способом підключення навушників Beats до iPhone через порт Lightning. Тим не менш, все вищевикладене відноситься до розряду чуток, і не факт, що вони надійні. Раніше ресурс вже повідомляв, що над створенням iWatch в Apple працюють спільно зі Swatch, але незабаром ця інформація була спростована керівництвом Swatch.

Джерело: vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.