Samsung випустить шолом віртуальної реальності Gear VR

Недавно в ЗМІ з'явилася перша інформація про те, що корейська компанія Samsung працює над шоломом віртуальної реальності. Пристрій під назвою Gear VR має бути представлено в рамках майбутньої виставки IFA 2014. 



На сьогоднішній день про цей ґаджет відомо досить багато. Наприклад, інженери планують максимально спростити конструкцію шолома і залишити тільки два Super AMOLED дисплея і пару елементів управління.

За обробку даних відповідатиме смартфон Samsung, підключений до шолома через роз'єм USB 3.0. Використання такого стандарту накладає певні обмеження. На сьогоднішній день з Gear VR сумісні тільки 2 апарати - флагман Galaxy S5 і Galaxy Note 3.
Проте все це було відомо ще місяць тому. Сьогодні ж з'явилося перше «живе» фото, на якому можна побачити не тільки сам ґаджет, але і спеціальне кріплення, в яке вставлятиметься смартфон.

Якщо судити по знімку, то для управління ігровим процесом розробники пропонують використовувати бездротові джойстики (на фотографії можна побачити ігровий геймпад від компанії Samsung під назвою Smartphone Gamepad).

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.