Відомі технічні характеристики нового смартфона від Motorola - Moto G2

У ЗМІ продовжують з'являтися відомості про новинки від компанії Motorola. Судячи з останніх даних, скоро вийде друга версія популярного смартфона під назвою Moto G – Moto G2.



Якщо вірити мережевим джерелам, то у продажу Moto G2 з'явиться 10 вересня. Значить, анонс нового апарату може відбутися в рамках берлінської виставки IFA 2014, яка відбудеться 5 вересня.

Що стосується технічних характеристик, то Moto G2 є апаратом середнього рівня. У смартфоні буде 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, процесор Qualcomm Snapdragon 400 з тактовою частою 1,2 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті і вбудований накопичувач об'ємом 8 Гб.

Апарат повинен бути оснащений 8-мегапіксельною основною і 2-мегапіксельною фронтальною камерами і всіма основними бездротовими модулями. Є інформація про те, що виробник планує представити 2 версії Moto G2, одна з яких буде підтримувати роботу з двома sim-картами.

З чуток, коштуватиме друга версія Moto G 250 євро.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.