В Інтернеті з’явилося нове фото HTC One M8 на Windows Phone 8.1

Компанія HTC в даний момент працює над версією свого флагмана HTC One (M8), яка працюватиме під управлінням операційної системи Windows Phone 8.1 Update 1



Тепер в мережі з'явилося зображення цього ґаджета. Ресурс PCMag розмістив картинку, на якій видно інтерфейс Live Tiles на екрані мобільного пристрою від HTC. Імовірно, Windows-Phone-версія HTC One (M8) спочатку вийде для американського оператора Verizon Wireless, але можна сподіватися, що згодом вона вийде і в інших регіонах.

Анонс новинки очікується 19 серпня, а випуск - 21 серпня, вартість становитиме $ 199 з контрактом. За характеристиками новий смартфон, мабуть, буде практично ідентичний оригіналу (крім ОС), тобто, отримає чотирьохядерний процесор Qualcomm, 5-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 1080p, камеру UltraPixel HTC Duo і так далі. Втім, поки всі ці дані не підтверджені офіційно: HTC і  Microsoft відмовилися коментувати чутки про цю модель.

Джерело: vk.com/wp_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.