Новий смартфон від Google - Nexus X буде представлений восени

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація про те, що розробку і виробництво нового смартфона з лінійки Nexus компанія Google довірила фахівцям з Motorola. За останніми даними, інтернет-гігант не планує проводити велику презентацію для анонса апарату, який, швидше за все, отримає назву Nexus X



За однією з версій, в Google вирішили відмовитися від назви Nexus 6 через можливі проблеми з боку родини письменника Філіпа Діка. Наприкінці 80-х він написав роман під назвою «Чи мріють андроїди про електроовець?», в якому є робот на ім'я Nexus 6.

У пресі з'явилося трохи відомостей про версію Андроїд, на якій працюватиме Nexus X. Як повідомляють мережеві джерела, працювати новинка від Motorola і Google буде під управлінням Android LMP (в рамках Google I/O представники інтернет-гіганта анонсували систему під попередньою назвою Android L). Приставка LMP була виявлена ​​розробниками в останніх версіях SDK. Імовірно, абревіатура буде розшифровуватися як Lemon Meringue Pie (лимонний пиріг з меренгою).

Що стосується технічних характеристик, то Nexus X повинен отримати 5,9-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів, процесор Snapdragon 801 або 805 і 13-мегапіксельну основну камеру з системою оптичної стабілізації зображення. Анонс новинки, швидше за все, відбудеться наприкінці жовтня - початку листопада цього року.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.