Sony представила водонепроникний смартфон Sony Xperia M2 Aqua

Компанія Sony представила Xperia M2 Aqua. За словами виробника, це перший водонепроникний захищений смартфон Sony в середній ціновій категорії (до 250 євро на старті продажів).



Смартфон отримав фірмовий дизайн Sony OmniBalance і 8-мегапіксельну камеру. Відповідно до вимог стандартів IP65 і IP68 Xperia M2 Aqua захищений від попадання вологи і пилу. Якщо всі порти і кришки надійно закриті, смартфон пилонепроникний і захищений від впливу струменів води під низьким тиском з усіх боків відповідно до стандарту IP65 або може до 30 хвилин перебувати в прісній воді на глибині 1,5 метра відповідно до стандарту IP68.

4,8-дюймовий IPS-дисплей ґаджета має роздільну здатність qHD (540x960). Новинка отримала чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 400 з частотою 1,2 ГГц, підтримує роботу в високошвидкісних мережах 4G LTE. Об'єм оперативної пам'яті становить 1 ГБ, флеш-пам'яті - 8 ГБ, є слот для карт microSD ємністю до 32 ГБ. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 4.4 (KitKat). 8-мегапіксельна камера оснащена матрицею Exmor RS, підтримує зйомку в режимі HDR і стабілізацію зображення SteadyShot для запису відео. Додатки для камери Xperia і окрема кнопка управління камерою допомагають зробити кадри з першого разу, як на суші, так і під водою. Ємність акумулятора - 2300 мАг.

Xperia M2 Aqua надійде в продаж в країнах Латинської Америки, Азійсько-Тихоокеанського регіону і Європи восени 2014 року. Точна ціна поки не уточнюється.

За матеріалами vk.com/sonynws

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.