Apple анонсує новий iPad Air 2 в жовтні

За повідомленням AppleInsider з посиланням на надійне обізнане джерело, компанія Apple незабаром планує анонс нових моделей планшетів iPad. Очікується, що захід пройде в другій половині жовтня, а ресурс The Daily Dot навіть назвав точну дату - 21 жовтня. 



Джерело уточнило, що вся підготовка до виведення нових продуктів на ринок повинна бути завершена до середини жовтня. Передбачається також, що на заході в жовтні буде представлена ​​і нова версія Mac OS X Yosemite, реліз якої відбудеться безпосередньо після презентації. Є певна ймовірність, що будуть оновлені і деякі інші продукти компанії: Mac mini, MacBook Air, iMac і Apple TV, хоча, за іншими відомостями, нові версії цих пристроїв з'являться лише наступного року.

Ще одне джерело підтверджує, що нові iPad Air 2 будуть представлені в середині жовтня. За словами Bloomberg, його співрозмовник, знайомий з планами Apple, вважає, що компанія має намір оновити свою лінійку планшетів перед сезоном різдвяних розпродажів. Втім, ресурс Loopinsight пише, що захід Apple, на якому відбудеться анонс оновлених планшетів iPad 21 жовтня проводитися не буде, хоча, ніяких подробиць на цей рахунок він не розкрив.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.