Відомі характеристики «розумного» годинника iWatch від Apple

Лічені дні залишилися до анонса Apple, який пройде в каліфорнійському місті Купертіно у виставковому комплексі Flint Center. І напередодні цієї події компанія запустила на своєму офіційному сайті зворотний відлік до старту презентації.

Як очікується, 9 вересня Apple представить не тільки новий флагман iPhone 6, а й «розумний» годинник iWatch


Це підтвердив і експерт аналітичної компанії KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), на якого посилається AppleInsider. У своєму повідомленні для інвесторів він повідомив, що iWatch буде випущений у двох варіантах: з 1.3-дюймовим дисплеєм для жінок і 1.5-дюймовим екраном для чоловіків. Також годинник отримає 512 МБ оперативної пам'яті, вбудований накопичувач на 8 ГБ і набір датчиків, що дозволяють відстежити важливі показники здоров'я і фізичної активності користувача, включаючи частоту серцевих скорочень. Правда, масове виробництво iWatch, за даними аналітика, ще не почалось, і тому він надійде у продаж не раніше першого кварталу 2015 року.

А ось інсайдери видання The New York Times, знайомі з планами Apple, повідомили, що годинник iWatch зможе похвалитися мультисенсорним вигнутим екраном, захищеним від подряпин і пошкоджень сапфіровим склом. Також смарт-годинник отримає функцію бездротової зарядки акумулятора.

Також стало відомо, що iWatch і iPhone 6 отримають підтримку технології NFC, що забезпечить повноцінну роботу нового платіжного сервісу Apple. Про його запуск, імовірно, оголосять вже 9 ​​вересня.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.