Сервіс Google Play Книги на Android став офіційно доступний в Україні

Нещодавно в Україні став доступним сервіс Google Play Музика, а тепер українці зможуть користуватися і сервісом Google Play Books.



На даний момент Google Play Books лише почав розгортатися на території України, і доступ до нього можуть мати не всі користувачі. Сервіс Google Play Books надає доступ до сотень тисяч книг, у тому числі до бестселерів і класики, як платних, так і безкоштовних.

Всі книги в Google Play Books відсортовані за жанрами і розділами, що спрощує пошук цікавих для користувача художніх творів.

Придбані в Google Play Books електронні книги доступні користувачеві як через веб-службу, так і на Android- і iOS-пристроях, причому відкрита сторінка, закладки та примітки синхронізуються між усіма апаратами користувача. Щоб сервіс
Google Play Books з’явився у Вашому Андроїді, можливо. необхідно буде оновити Google Play Market по Wi-Fi, або встановити додаток Google Play Книги із Google Play.

За метеріалами hurtom.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.