Як ввійти в режим відновлення на iPhone та iPad

Сьогодні в статті піде мова про те, як ввійти на iPhone в режим відновлення (Recovery Mode). У стан Recovery Mode можна ввести не тільки айфон, але і планшет iPad або плеєр iPod touch, які теж працюють на базі операційної системи iOS


Перед тим, як  ввійти в Recovery Mode, візьміть стандартний USB-кабель, який є в комплекті будь-якого iPhone, iPad або iPod touch, підключіть його до порту комп'ютера, але до телефону поки не підключайте. Пристрій має бути вимкнений, тому ми вимикаємо наш iPhone. Після того як пристрій повністю вимкнувся, приступаємо до входження в режим відновлення.

Затискаємо нижню кнопку Home (Додому) і, не відпускаючи цієї кнопки, підключаємо USB-кабель до iPhone, продовжуючи утримувати кнопку Home. Apple iPhone почне завантажуватись і на екрані з'явиться логотип програми iTunes і кабель USB, ось тепер кнопку Home можна відпустити.

Якщо після проведення цієї нескладної процедури на екрані Вашого пристрою з'явився значок кабелю і iTunes, значить режим відновлення (Recovery Mode) запущений. Тепер можна запустити програму iTunes на комп'ютері і виконати одну з наступних дій:

1)Повне скидання і відновлення
2)прошивка

Якщо Ви новачок у користуванні Apple iPhone і не дуже добре розбираєтеся в його особливостях, то експерименти з Recovery Mode не варто проводити, якщо телефон офіційно не розблокований. А ось користувачам iPad і iPod touch переживати нема чим.

За матеріалами ibobr.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.