Відомі характеристики Meizu MX4 Pro

У перших числах вересня компанія Meizu представила новий смартфон MX4, який, правда, не позиціонується як флагманська модель. Вся справа в тому, що реліз флагмана MX4 Pro відбудеться під кінець жовтня. Днями були опубліковані приблизні характеристики MX4 Pro від Meizu




Зовні флагман буде схожий на свого менш потужного побратима. Обидва смартфона оснащені екранами з однаковою діагоналлю в 5.4 дюйма. Але флагман обзаведеться дисплеєм з більш високою роздільною здатністю – 2502х1536 у MX4 Pro проти Full HD у MX4.

Також апарат повинен отримати цілих 4 Гб оперативної пам'яті. Однак для роботи з таким обсягом потрібен 64-бітний процесор. Але в характеристиках зазаначений восьмиядерний Exynos 5430, який є 32-бітним. Під питанням і використані в ньому ядра - A17 з частотою 2.6 ГГц і A15 з частотою 2.1 ГГц.


Для довідки: звичайний Exynos 5430 являє собою 4 + 4 ядра A15 і A7 з частотами 1.8 і 1.3 ГГц відповідно. Такі відмінності можуть говорити про те, що нова інформація або є «качкою», або компанія Meizu готує щось дійсно цікаве.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.