Windows 9 буде представлена 30 вересня

Президент Microsoft France Ален Крозьє став першим керівником компанії, який публічно використав термін Windows 9 для опису наступної версії Windows. Під час трансляції прес-заходу на сайті Microsoft France він зазначив: «Минулого року у нас була Windows 8. Найближчим часом, у найближчі дні, ми випустимо Windows 9». 


Меню "Пуск" у Windows 9


Він явно вказав на захід Microsoft 30 вересня в Сан-Франциско, на якому комп'ютерна громадськість і ЗМІ чекають перших офіційних деталей про операційну систему Windows Threshold. Також очікується офіційний запуск першої публічної попереднього складання наступної ОС.

Цілком може бути, що Ален Крозьє обмовився, і платформа не отримає ринкового імені Windows 9 (згідно з деякими чутками, Microsoft збирається наступну ОС назвати просто Windows). Однак слова керівника Microsoft France, як мінімум, говорять про те, що марка Windows 9 розглядається як варіант.

Варто відзначити, що Microsoft вирішила прокоментувати слова Ален Крозьє. Ресурс ZDNet.fr отримав заяву директора з маркетингу та операціями французького відділення Microsoft Ніколя Петі (Nicolas Petit) з приводу імені Windows 9: «Ми збираємося в кінці вересня в Сан-Франциско розповісти про майбутнє Windows, яка на даному етапі не має такого імені» .

Windows 9, як очікується, отримає перероблений сенсорний інтерфейс Windows RT. Зокрема, в настільну версію платформи повернеться класичне меню Пуск і будуть реалізовані інші оптимізації. З'явиться функція віртуальних робочих столів і резервного хмарного копіювання. Крім того, в наступній версії ОС Microsoft може об'єднати воєдино мобільну Windows Phone і настільну Windows. Як мінімум, настільна Windows повинна отримати ряд функцій Windows Phone: голосовий помічник Cortana, центр повідомлень, «Контроль Wi-Fi» і «Контроль пам'яті».

За матеріалами techno.bigmir.net

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.