Як скинути пароль блокування екрану на iPhone та iPad

Деколи стається так, що власники iPhone та iPad забувають пароль блокування екрану. Щоб відновити пароль блокування екрану, Вам знадобиться інструкція, описана в цій статті.




Розглянемо два основних способи, які дозволяють скинути забутий пароль на iPhone. Обидва ці способи практично однакові, відмінність лише в швидкості вашого Інтернету. Якщо швидкість доступу до мережі хороша, то використовуйте перший спосіб, в ньому iTunes сам завантажить прошивку і відновить ваш iPhone, скинувши при цьому пароль блокування. Якщо інтернет повільний, то використовуйте другий спосіб, в якому ми використовуємо заздалегідь завантажену прошивку. І найголовніше, після скидання з iPhone видалиться вся інформація, тому заздалегідь зробіть резервні копії, а вже після скидання можна буде відновити інформацію.

Скидання пароля блокування в iPhone - швидкий інтернет

Перш ніж почнете скидати пароль свого Айфона, переконайтеся, що у вас нормальний інтернет з хорошою швидкістю (як мінімум 10 Мбіт/с) Тому що в ході скидання буде завантажуватися прошивка, обсяг якої може становити 1.4 Гб.
1. Вимикаємо iPhone
2. Включаємо кабель в USB-порт комп'ютера і вводимо iPhone в Recovery Mode (Як його туди ввести, читаємо тут).
3. Як тільки на дисплеї з'явиться значок iTunes і кабеля, значить режим відновлення запущений. Запускаємо в комп'ютері програму iTunes. Програма при запуску видає повідомлення:
 «Програма iTunes виявила iPhone в режимі відновлення. Необхідно відновити цей iPhone перед використанням з iTunes.»
4. Тиснемо кнопку ОК і в Айтюнс вибираємо кнопку - Відновити iPhone, бачимо повідомлення, яке з'являється не у всіх:
 «Автоматична перевірка оновлень iTunes і iPhone вимкнена. Хочете щоб iTunes перевіряла наявність оновлень програмного забезпечення iPhone?
Щоб включити автоматичну перевірку оновлень, перейдіть на панель «Основні» в настройках iTunes і виберіть «Перевіряти наявність оновлень ПЗ автоматично». »
5. Тиснемо кнопку – Перевірити.
З’явиться така табличка: «Ви дійсно хочете відновити заводські настройки iPhone? Всі ваші медіафайли та інші дані будуть стерті і буде встановлена ​​нова версія ПЗ iPhone.»
iTunes перевірить це відновлення в Apple. Після завершення процесу вам буде надана можливість відновлення контактів, календарів, повідомлень SMS та інших налаштувань.

6. Тиснемо - Відновити і оновити. Далі йде інформація про версію iOS, яка буде встановлена. Вибираємо - Далі й погоджуємося з текстом ліцензійної угоди кнопкою - Приймаю.
Далі розпочнеться процес скачування прошивки. Може виникнути в деяких випадках помилка - «Не вдалося відновити iPhone. Виникла невідома помилка (3004).»
Ліки від цієї помилки - зробити Internet Explorer браузером за замовчуванням.

Спосіб для повільного інтернету

Якщо у вас повільний інтернет, то перший спосіб скидання пароля iPhone вам не підійде. Якщо інтернет на вашому комп'ютері працює повільно, то скачайте де-небудь файл зі своєю прошивкою в форматі .IPSW. Завантажити прошивку для свого iPhone, iPad і iPod touch можна з таблиці прошивок AppStudio - http://appstudio.org/ios/
Так, прошивка у нас є. Тепер беремо прошивку і, використовуючи вже інший комп'ютер з повільним, але робочим доступом в інтернет пробуємо знову скинути пароль на iPhone.

Для цього виконуємо всі ті ж дії, що і в першому способі, але коли дійдете до 4-го пункту, то необхідно з затиснутою на клавіатурі клавішею Shift натиснути в iTunes кнопку Відновити iPhone. Якщо ви правильно це зробите, то з'явиться віконце, в якому потрібно вибрати прошивку вручну, натиснути OK і продовжити скидання пароля.
Після відновлення ви отримаєте чистий iPhone, який вже не проситиме ввести забутий пароль. Після відновлення потрібно пройти активацію, і можете знову користуватися телефоном.

За матеріалами http://ibobr.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.