Як скачати додаток з Google Play на комп’ютер

Часом нам буває необхідно завантажити програми чи ігри для Андроїд з Google Play на комп’ютер, наприклад, для запуску в емуляторі, чи просто для того, щоб скинути потім на смартфон чи планшет.



Для цього нам знадобиться сайт APK Downloader . Переходимо на сайт і бачимо рядок для введення адреси. В нього потрібно вставити посилання на конкретний додаток з Google Play, наприклад http://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameville.angrycats.  Далі необхідно натиснути на копку “Generate Download Link”, і зачекати декілька хвилин. Тоді з’явиться інформація про програму і зелена кнопка, після натискування на яку розпочнеться завантаження apk-файлу. Дуже важливо, щоб посилання розпочиналося з http, а не https, інакше з’явиться повідомлення про помилку, і ви не зможете скачати додаток.

З цього сайту можна також скачати розширення для
браузера Chrome, яке дозволить завантажувати додатки безпосередньо з сайту Google Play Market. Хочу зауважити, що за допомогою даного ресурсу не вдасться скачати ті ігри, які мають кеш, а також платні додатки.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.