Як встановити Android на комп’ютер

В статті піде мова про те, як на комп’ютері з ОС Windows XP, Vista, 7, 8 запустити Андроїд ігри та програми.


Для цього нам знадобиться безкоштовний емулятор Android для Windows – Bluestacks. Встановити його дуже просто – переходимо за адресою http://www.bluestacks.com/app-player.html і тиснемо “Download app player”. Скачуємо його на комп’ютер, запускаємо, програма почне встановлюватися і докачувати додаткові файли з інтернету (близько 200 Мб). Після встановлення запускаємо програму і бачимо вікно, як на скріншоті вище. В ньому ми бачимо вже встановлені додатки, а також ті, які можна безкоштовно скачати з інтернету. Щоб запустити будь-яку гру чи програму для Андроїд в цьому емуляторі, достатньо завантажити в інтернеті apk-файл цієї програми та двічі клацнути по ньому лівою кнопкою миші. Через декілька секунд додаток встановиться, і його можна буде запустити в емуляторі.



Управління в додатках відбувається за допомогою миші та клавіатури, перед запуском деяких ігор з’являється табличка з описом функцій конкретних клавіш. Щоб зайти в налаштування емулятора, тиснемо “All apps” – “Bluestacks Settings”. Тут можна налаштувати звук в емуляторі, розмір екрану, розкладку клавіатури, а також видалити раніше встановлені додатки. Вікно емулятора нагадує екран планшета на Андроїд 4.х

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.