Як відновити видалені файли на Android

В статті піде мова про відновлення видалених файлів на Андроїд за допомогою комп'ютера і програми під назвою Dr.Fone. За допомогою даної програми будь-хто  зможе відновити такі дані, як: музика, відео, документи, повідомлення, контакти та інші видалені файли і дані. 



Програма Dr.Fone є платною. Але на офіційному сайті розробника можна завантажити пробну безкоштовну версію програми і спробувати її в дії. Безкоштовна версія буде працювати протягом 30 днів, а вже потім доведеться заплатити деяку суму, якщо, вам, звичайно ж, припаде до душі її функціонал. Повна версія програми коштує близько 50 доларів.

Варто зауважити, що програма дуже якісна, тому підтримуються майже всі пристрої на Android. Але якщо ваш ґаджет не підтримується програмою, але має root права, то програма все одно зможе відновити ваші файли.

Отже, як же відновити видалені файли на Android?

Перше, що варто зробити - це включити режим налагодження по USB (Налаштування – Опції розробника – Налагодження USB)? після чого підключаємо пристрій до ПК за допомогою USB-кабелю.

Наступним кроком є ​​запуск програми Dr.Fone на ПК. Програма автоматично розпізнає під'єднаний пристрій і, якщо потрібно, самостійно завантажить і встановить необхідні для роботи драйвера. Необхідно погодитися. Крім того, необхідно підтвердити використання режиму налагодження на даному комп'ютері.

Якщо на вашому пристрої є права суперкористувача (ROOT-права), то на вашому пристрої з'явиться запит на їх надання.

Далі  необхідно натиснути на кнопку «Start» у вікні програми. Розпочнеться пошук, який може тривати досить довго. Цей процес безпосередньо залежить від розміру пам’яті накопичувача вашого пристрою.

Після того, як сканування буде завершено, ви отримаєте список зі знайденими контактами, повідомленнями, картинками, відео і аудіо файлами, а також документами. Перед відновленням їх можна попередньо переглянути.

Для відновлення файлів потрібно виділити необхідні нам дані, поставивши галочку і натиснути на кнопку «Recover». Після чого вам слід вказати папку, куди збережуться ваші файли.

За матеріалами android4all.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.