Samsung випустить «жабку» на Android

Ще не анонсований Samsung смартфон-жабка Galaxy Golden 2 успішно пройшов сертифікацію в Китаї. Тепер апарат в легендарному форм-факторі «розкладачка» можна побачити на реальних фотографіях, які були офіційно опубліковані в інтернеті. 


Як і в попереднику Galaxy Golden, в смартфоні переважає золотий колір. Згідно з наявними даними, "розкладачка" отримає 2 однакових Super AMOLED-дисплея (один із яких буде сенсорним) діагоналлю 4,6 дюйма і роздільною здатністю 1280х768 пікселів, процесор Snapdragon 801, 2 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті, 16-мегапіксельну основну і 3,7-мегапіксельну фронтальну камери. Працюватиме апарат під управлінням Android 4.4.4.


Варто зауважити, що смартфон зможе працювати як в GSM, так і в CDMA-мережах, завдяки підтримці двох "сімок".

Як очікується, смартфон Galaxy Golden 2 від Samsung, як і попередник, буде доступний тільки в Китаї у місцевого оператора мобільного зв'язку China Telecom.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.