Microsoft представила новий Lumia 535

Компанія Microsoft офіційно представила свій перший смартфон, який буде належати до лінійки Lumia та має офіційний логотип Microsoft на корпусі.




Новинка, що отримала назву Microsoft Lumia 535 і працює на ОС Windows Phone, відноситься до класу пристроїв початкового рівня і надійде на ринок у двох варіантах: з одним і двома слотами для SIM-карт.

Що стосується інших характеристик, то основні технічні характеристики Microsoft Lumia 535 включають в себе 5-дюймовий
IPS екран з роздільною здатністю 960х540 пікселів, чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 200 з тактовою частотою 1,2 ГГц, 1 гігабайт оперативної пам'яті і 8 ГБ вбудованої пам'яті, яку при необхідності можна буде розширити за допомогою слота для карт microSD.

Крім цього, смартфон обладнаний 5-Мп фронтальною і 5-Мп основною камерами, Bluetooth 4.0 модулем, Wi-Fi 802.11 b / g / n адаптером і вбудованим GPS приймачем.

Microsoft Lumia 535 оснащений акумулятором, що має ємність 1905 мАг, при цьому розміри новинки складають 140,2x72,4x8,8 мм, а вага - 146 грамів.

Працює все це, як вже згадувалося, на WindowsPhone 8.1, поверх якої встановлена фірмова оболонка Lumia Denim.

Новинка з'явиться на ринку в Китаї, Гонконгу і Бангладеш в листопаді 2014 року, а трохи пізніше перший смартфон Microsoft можна буде придбати і в інших країнах.
Ціна новинки – 110 євро.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.