Nokia анонсувала планшет на Android

Nokia анонсувала новий планшетний комп'ютер Nokia N1, який працює на ОС Андроїд. Новинка оснащена 7,9-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2048х1536 пікселів, IPS-матрицею та світлодіодною підсвіткою і захисним склом Gorilla Glass 3. Ґаджет отримав чотирьохядерний 64-розрядний процесор Intel Atom Processor Z3580 з тактовою частотою 2,3 ГГц. Роботу чіпа доповнюють 2 Гбайт оперативної пам'яті і графічний прискорювач PowerVR G6430.


Об'єм вбудованої пам'яті становить 32 Гбайт. Основна камера – 8 мегапікселів. Для селфі і відеодзвінків передбачений фронтальний фотомодуль на 5 мегапікселів, здатний записувати відео в форматі Full HD.

Живиться апарат від акумуляторної батареї ємністю 5300 мАг. Корпус виробу виготовлений з алюмінію (товщина - 6,9 мм). Планшет, як згадувалося вище, використовує ОС Android 5.0 Lollipop. Вона доповнена новим "розумним" робочим столом Z Launcher, який відображає іконки додатків, необхідні користувачеві в певний момент часу.
Модель Nokia N1 коштуватиме 250 доларів. Дата початку продажу поки не відома.

За матеріалами vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.