Pocketbook представила нові планшети PocketBook SURFpad 4

Нова лінійка PocketBook SURFpad 4 представлена пристроями різних розмірів – 7-дюймовий SURFpad 4 S, SURFpad 4 M з діагоналлю 7,85 дюймів, і 10-дюймовий SURFpad 4 L. Всі три моделі працюють на базі операційної системи Android 4.4 KitKat.


SURFpad 4 L


Планшети оснащені 8-ядерними процесорами з тактовою частотою 1.7 ГГц, мають 2 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої, IPS-дисплеї з роздільною здатністю 2048x 1536 пікселів, а динаміки на передній панелі, розташовані по різні боки екрану, забезпечують стереозвук.

Крім того, на борту девайсів є 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 8-мегапіскельна основна камера з автофокусом і 2-мегапіксельна фронтальна, також є підтримка бездротової технології передачі даних Miracast.

PocketBook SURFpad 4 L отримав батарею на 8000 мАг, а моделі PocketBook SURFpad 4 L і PocketBook SURFpad 4 M - акумулятори ємністю 4000 мАг.

Нові планшети вже доступні в магазинах офіційних партнерів PocketBook за такими цінами: PocketBook SURFpad 4 L - 4479 грн, PocketBook SURFpad 4 M - 4199 грн, PocketBook SURFpad 4 S - 3999 грн.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

  1. Нещодавно придбав сурфпд 4 Л. Привабили тех. характеристики та передвстановлений софт. Весь букет можливостей даного планшету якраз в моєму випадку просто незамінний. Юзаю два тижні. Багів та іншого сміття мною ще не було зафіксовано. Планшетом задоволений.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.