Samsung представила нові смартфони Galaxy A3 та Galaxy A5

Компанія Samsung анонсувала 2 нових Андроїд-смартфони з лінійки Galaxy A. Новинки під назвою Galaxy A5 і Galaxy A3 мають тонкий корпус з металевими вставками і фронтальну камеру, яка вміє робити знімки з роздільною здатністю 5 Мп. 



Galaxy A3 є молодшою ​​моделлю в лінійці. Цей апарат отримав екран з діагоналлю 4,5 дюйма і роздільною здатністю 960х540 пікселів, чотирьохядерний процесор з тактовою частотою 1,2 ГГц, 16 Гб вбудованої пам'яті, 1 Гб оперативної пам’яті, 8-мегапіксельну основну камеру і акумулятор на 1900 мАг.

Galaxy A5 оснащений таким же процесором, як і А3, але оснащений 5-дюймовим HD-дисплеєм, 16 Гб вбудованої пам'яті, 13-мегапіксельною основною камерою і більш ємним акумулятором на 2300 мАг.

Як вже було сказано, обидві моделі оснащені 5-мегапіксельною фронтальною камерою, що дозволяє робити якісні селфі. Це стало можливим завдяки спеціальному програмному забезпеченню, яке дозволяє проводити зйомку в декількох режимах. Обидва ґаджети працюють на базі Android KitKat.

Також варто відзначити невелику товщину нових пристроїв. Товщина корпусу Galaxy A3 становить 6,9 мм, а Galaxy A5 - 6,7 мм. У продажу новинки з'являться в наступному місяці.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.