Nokia випустить новий смартфон на Android - Nokia C1

Згідно з умовами придбання компанії Nokia корпорацією Microsoft, фінська компанія не може виробляти власні смартфони до 2016 року. Однак фінам ніщо не заважає використовувати свій бренд на інших апаратах, що Nokia зробила на прикладі планшета N1, виробником якого є Foxconn. Нещодавно в мережі з'явилися знімки чергової розробки - Nokia C1 - смартфона під управлінням операційної системи Андроїд.




Судячи з фото, дизайн смартфона Nokia C1 вельми нагадуватиме планшет N1. Згідно з чутками, ґаджет отримає 5-дюймовий дисплей, чіпсет виробництва Intel, 2 ГБ оперативної і 32 ГБ внутрішньої пам'яті, а також дві камери: 8-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну. Працювати смартфон повинен на операційній системі Android 5.0 Lollipop з фірмовим лончером Nokia Z Launcher.


Логічно припустити, що виробництвом Nokia C1 буде займатися Foxconn або інший великий сторонній виробник.

За матеріалами ferra.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.