Компанія Samsung випустить Galaxy Grand 3

На сайті Китайського агентства телекомунікацій (TENAA) з’явилася інформація про  технічні характеристики смартфона Galaxy Grand 3 від Samsung.


Новинка від південнокорейської компанії успішно пройшла сертифікацію, це означає, що зовсім скоро компанія представить пристрій для загального огляду.

В ході сертифікації стали відомі технічні характеристики новоспеченого смартфона. Це 5,25-дюймовий екран з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, 64-бітний 4-ядерний процесор Snapdragon 400 з тактовою частотою 1,2 ГГц, 1,5 Гб оперативної пам’яті, 16 Гб вбудованої пам'яті з підтримкою карт microSD місткістю до 128 Гб, 13 мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери. Що стосується операційної системи,, то це буде Android 4.4.4 KitKat.

Очікується, що модель стане більш компактною і легкою, ніж її попередниця: габарити пристрою - 146 х 74,8 х 7,95 мм.

Нагадаємо, що Galaxy Grand 2 дебютував наприкінці минулого року і став однією з найбільш успішних моделей Samsung в першому півріччі 2014 року. Вартість і дата офіційного анонсу ґаджета поки невідомі.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.