Як визначити пісню по звуку на Android

Мобільні пристрої завжди з нами, тому скористатися ними для розпізнавання пісні можна в будь-яку хвилину. Для Android  існує кілька класних додатків, які чудово справляються з цим завданням.

Варто зауважити, що для максимально швидкого і точного визначення пісні потрібно піднести смартфон або планшет ближче до джерела звуку, хоча додатки визначають пісні навіть тоді, коли є сторонній шум і звук звучить на відстані.



Щоб визначити музику за допомогою даного сервісу, потрібно на головному екрані програми натиснути велику жовту кнопку «SoundHound».

Після цього почнеться прослуховування і після цього додаток видасть вам результат пошуку: автора, назву треку, альбом і дату випуску.

Крім того, ви можете самі проспівати пісню, а SoundHound розпізнає її, але як ви й самі здогадалися, якість такого визначення залежить від багатьох факторів, тому спрацьовує досить рідко.


Робота з програмою Shazam ідентична SoundHound. Все, що потрібно зробити - це на головному вікні натиснути на єдину велику кнопку з написом «Натисни, щоб розпізнати».

Потім додаток почне прослуховування аудіо і після визначення видасть вам назву треку, виконавця, альбом, а також жанр композиції. Крім цього Shazam надає можливість прослухати пісню, а також подивитися офіційний кліп.

Варто відзначити, що розпізнавання аудіо програмою Shazam відбувається набагато швидше, ніж при використанні SoundHound, хоча в обох випадках це займає не більше пари секунд.

За матеріалами 4idroid.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.