Як скинути фільм на iPhone та iPad з комп’ютера

Багато хто звик дивитися на комп'ютері або ноутбуці фільми та відео у форматі .AVI, це досить зручний формат і займає мало місця на комп'ютері. Однак, при покупці планшета iPad від Apple, можуть виникнути проблеми з переглядом відео. А все тому, що iPad підтримує лише формати H.264 і MPEG-4. Ця проблема вирішується досить просто, проте потрібно буде встановити кілька сторонніх програм, як на комп'ютер, так і на планшет.
Отже, як записати фільм на iPad?



iTunes

Розробники Apple пропонують такий шлях: зберігати відео в пристрій за допомогою їхньої програми iTunes. Для цього треба встановити програму з офіційного сайту на основний ПК, запустити її. У меню «Файл» вибрати пункт «додати файл у медіатеку». Із запропонованого списку вибрати потрібний файл. Коли файл буде додано в медіатеку, вибрати його і в контекстному меню натиснути кнопку «Додатково» - «Створити iPad або Apple TV версію». Після цього iTunes переконвертує формат файлу в MPEG-4.

Videora iPad Converter
Однак через розміри екрану, відео може не завжди відображатися коректно. Щоб вирішити цю проблему використовують програми, такі як Videora iPad Converter і подібні. Що стосується безпосередньо цієї програми, то вона безкоштовна, легка у використанні, проте в ній багато реклами. Щоб скористатися цією програмою, слід зайти на офіційний сайт і завантажитипрограму, а потім встановити її на комп'ютер. У вікні вже відкритої програми натиснути кнопку «Convert», у вікні вибрати «Convert New File», після чого вибрати режим конвертації. Після чого вибрати потрібний файл.
Далі треба вибрати папку збереження файлу і змінити (за бажанням) ім'я файлу. При завершальному кроці можна буде змінити налаштування відео та звуку, змінити розмір і подивитися, скільки місця буде займати створений файл, після чого натиснути кнопку «Start Converting». Але і в цьому випадку без iTunes не обійтися. Конвертований файл з його допомогою треба відправити на пристрій.

Альтернативи: Buzz Player і AVPlayerHD
Крім описаного способу і класів програм, є програми, які встановлюються безпосередньо на пристрій і без конвертації відтворюють файли. До таких програм можна віднести Buzz Player, AVPlayerHD та інші. Єдина особливість: вони всі платні. Однак за комфорт треба заплатити 2-4 $.

Розглянемо установку і використання таких програм на прикладі Buzz Player. Ним легко користуватися - відео конвертувати не треба, легко записувати власні відео з гарною якістю. Однак, він, як і подібні програми, платний. Хоча, в iTunes є і безкоштовні програми такого типу, але вони можуть мати обмежений функціонал.

За матеріалами planshet2you.ru


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.