Sony випустить музичний смартфон XPERIA Z4 Music

Кілька днів тому в інтернеті з'явилася інформація про те, що компанія Sony готує до анонсу "музичну" версію майбутнього флагмана Xperia Z4 з розширеними аудіоможливостями.



Новинка, згідно з даними з офіційного сайту японського виробника, отримає назву Xperia Z4 Music. Смартфон отримає 4-дюймовий Triluminos IPS-дисплей з роздільною здатністю 1440x720 пікселів, 4-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB з тактовою частотою 2.3 ГГц і графікою Adreno 330, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32/128 ГБ вбудованої.

Ґаджет матиме також акумулятор ємністю 2000 мАг і 8 Мп основну камеру з 1/3.2-дюймовим сенсором Exmor RS і оптикою G Lens, фронтальний динамік S-Force PRO та підтримку великої кількості аудіоформатів, в тому числі dsd, wav, aiff і flac.

32-гігабайтна версія смартфона буде доступна в чорному кольорі, а модель з 128 ГБ вбудованої пам'яті - в сріблястому, фіолетовому, золотистому і зеленому варіантах.

Анонс Sony Xperia Z4 Music очікується в рамках виставки електроніки MWC 2015, яка пройде з 2 по 5 березня в Барселоні.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.