Відомі характеристики Samsung Galaxy A7

Південнокорейський веб-ресурс Ruliweb повідомив, що дата анонсу нового смартфона Samsung Galaxy A7 призначена на 14 січня, і його презентація відбудеться в Південній Кореї.



Технічні характеристики новинки серії Galaxy A: 5.5-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, фірмовий гібридний чіпсет Exynos 5433 (4 ядра A17 з частотою 2.2 ГГц + 4 ядра А7 з частотою 1.7 ГГц) або 64-бітний 8-ядерний процесор серії Snapdragon 615 від Qualcomm з частотою 1.5 ГГц і графікою Adreno 405, а також 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої, яку можна розширити за допомогою карт пам'яті формату microSD.

Крім того, ґаджет отримає акумулятор ємністю 2500 мАг, 5 Мп фронтальну камеру і 13 Мп основну з LED-спалахом і автофокусом, ІЧ-порт для керування побутовою технікою, підтримку 4G LTE мереж, модуль Wi-Fi 802.11ac. Працювати смартфон буде під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat, а його габарити становитимуть 150.9x75.9x6.3 мм.

На сьогодні відомо, що Samsung Galaxy A7 точно буде доступний в Південній Кореї та Китаї, а от про його вихід на ринки інших країн поки не повідомляється.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

  1. Наткнулся не давно на статью о пылесосах роботах , очень даже заинтересовался, долго думал покупать ли, и все же не определился еще и с моделью проблема , помогите выбрать http://irobot.net.ua/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.