Samsung Galaxy Grand Neo Plus – дешевий смартфон із 5-дюймовим екраном

Компанія Samsung представила новий смартфон - Galaxy Grand Neo Plus, бюджетний телефон з середніми характеристиками. 



Будучи наступником Grand Neo, Grand Neo Plus - це смартфон з двома слотами для SIM-карт, який оснащений 5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів. Працює новинка на чотирьохядерному процесорі Broadcom з частотою 1,2 ГГц. На задній поверхні телефону розміщена 5-мегапіксельна камера з LED-спалахом, а на передній - 2-мегапіксельний модуль.

Серед інших специфікацій - 3G HSPA +, 1 ГБ оперативної пам'яті, 8 ГБ внутрішньої пам’яті, а також акумулятор ємністю 2100 мАг. Працювати новий смартфон буде на Android 4.4 KitKat з інтерфейсом TouchWiz.

Galaxy Grand Neo Plus вже доступний на деяких європейських ринках, серед яких Іспанія та Італія. Продається пристрій за $ 190. Придбати смартфон можна як у білому, так і чорному корпусі.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

  1. Go to this link
    http://www.sammobile.com/firmwares/
    Register for free and then enter your model number of your handset and your country and you will get the firmware to download. It maybe 1.8GB of download so beware of that.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.