Samsung випустить модифікацію Galaxy S6 із зігнутим екраном

Нещодавно стало відомо, що майбутня новинка південнокорейського виробника із зігнутим екраном буде називатися Galaxy S Edge.





На відміну від свого попередника Note Edge, нова модель Galaxy S Edge, згідно з останніми чутками, отримає дисплей, загнутий на обидві сторони корпусу ґаджета. При бажанні користувач зможе активувати будь-яку зі сторін екрану, а також задіяти функцію Glance Lighting, відповідальну за підсвічування одного з бічних дисплеїв під час вхідного дзвінка або при надходженні повідомлення.

Згідно з останніми чутками, як і оригінальний Galaxy S6, S Edge буде оснащений фірмовим 64-бітним чіпсетом Exynos 7420 (4 ядра Cortex-A57 + 4 ядра Cortex-A53) з частотою 1.8 ГГц і графікою Mali-T760, 3 ГБ оперативки і 32/64/128 ГБ внутрішньої пам’яті, акумулятором на 2550 мАг, а також 5 Мп фронтальною камерою і 20 Мп основною камерою з подвійним LED-спалахом, системами автофокусування і оптичною стабілізацією зображення. Працювати смартфон буде на базі операційної системи Android 5.0 Lollipop.

Презентація Samsung Galaxy S Edge разом з Samsung Galaxy S6 очікується в рамках виставки MWC 2015.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.