ViewSonic V55 – перший смартфон зі сканером райдужної оболонки очей

Компанія ViewSonic анонсувала смартфон V55, який буде сканувати райдужну оболонку очей користувача (хто не знає - це оболонка, яка відповідає за колір очей), щоб розблокувати пристрій або ж отримати доступ до іншої захищеної інформації.



ViewSonic V55 оснащений сканером райдужної оболонки очей Iris Recognition Technology. Він розташований у верхній правій частині смартфона і прикритий невеликою шторкою для захисту від механічних пошкоджень і засмічення. Для активації сканера користувачеві просто необхідно відсунути шторку і подивитися на нього, після чого смартфон буде розблоковано і надасть власникові доступ до даних.

Що стосується технічних характеристик пристрою, то ViewSonic V55 оснащений 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FullHD 1920х1080 пікселів, 64-бітним 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 410 з тактовою частотою 1,4 ГГц, 2 Гб оперативки, 16 або 32 Гб вбудованої пам'яті (залежно від комплектації), а також 13-мегапіксельною основною камерою з підтримкою змінних об’єктивів («риб'яче око», макро та інші). Також пристрій отримав підтримку мереж 4G LTE.
Очікується, що ґаджет надійде в продаж на початку 2015 року. Ціна смартфона поки невідома.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.