Як відключити автоматичне оновлення Windows 7

В статті піде мова про те, як відключити автоматичне оновлення Windows 7.

Відключення оновлення Windows 7 буває необхідне тим користувачам, в яких повільний та лімітований інтернет, а також якщо у вас виникають якісь глюки системи після оновлення.

Отже, як відключити автоматичне оновлення у
Windows 7?



Насамперед заходимо в меню «Пуск», потім в «Панель управління». Ми потрапляємо у вікно, яке називається «Налаштування параметрів комп'ютера». Трохи далі, праворуч від цього напису, є ще одна - «Перегляд». Встановлюємо там параметр «Дрібні піктограми» .

Далі знаходимо «Центр оновлення Windows (Windows Update)», відкриваємо його.
Щоб відключити оновлення, натисніть зліва: «Змінити параметри».
Перед нами з'являється список способів оновлень. Для повного відключення оновлень в кожному з нижче перерахованих розділів повинні бути встановлені відповідні параметри:

1)Важливі оновлення. У випадаючому списку вибираємо: «Не перевіряти наявність оновлень (не рекомендується)».
2)Рекомендовані оновлення. Галочку відключаємо.
3)Хто може встановлювати оновлення. Залиште все за замовчуванням.

Отже, тепер вам відомо, як відключити автоматичне оновлення Windows 7, але для того щоб бути повністю спокійним, що Windows точно не буде скачувати оновлення, вимкніть службу, яка за це відповідає. Процедура наступна: натискаємо правою кнопкою миші по значку «Комп'ютер» на робочому столі. Якщо він у вас відсутній, знайдіть однойменний значок в меню «Пуск». Далі потрібно клацнути по пункту: «Керування».

Сдід звернути увагу на те, що якщо ви намагаєтеся зробити це під обліковим записом без прав адміністратора, то такі дії зробити ви не зможете. Після того як вам вдалося зайти в «Управління», ліворуч можна буде помітити список. Шукаємо там «Служби і програми», а в ній - «Служби (Services)».

Тепер звертаємо нашу увагу вже на список, що з'явився справа. Шукаємо там «Центр оновлення Windows (Windows Update)». Дана служба знаходиться майже в самому кінці списку.

Клікаємо по ній двічі лівою кнопкою миші і вибираємо «Тип запуску»: «Зупинити», натискаємо «Зупинити». Після чого натисніть на кнопку «ОК». Тепер автоматичне оновлення Віндовс повністю відключене.

За матеріалами useroff.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.