Як відключити автозавантаження програм в Android

В статті піде мова про те, як відключити автозапуск програм при ввімкненні Андроїд-пристрою.




Autostarts є однією з найкращих програм для управління автозапуском додатків у ОС Андроїд. Однак при користуванні програмою існують певні ризики ризики, так як за допомогою Autostarts ви отримуєте доступ буквально до всіх процесів, в тому числі і системних. Для установки та користування додатком вам знадобляться root-права суперкористувача.

Після установки і запуску Autostarts обстежує всі користувацькі та системні програми для виявлення всіх наявних елементів автозапуску. В результаті перед вами з’явиться список подій, які можуть викликати запуск додатків. Клік по іконці події в кожному рядку відобразить невелику довідку про дану подію. Клік по  назві розкриє вкладений список всіх програм і служб, які запускаються при спрацьовуванні цього тригера.

При натисканні на назву будь-якого процесу з'явиться спливаюче вікно, в якому є коротка інформація, а також кнопка для заборони його автозапуску. Відключені вами програми будуть відображатися в списку з перекресленою назвою.

Це не єдиний спосіб відображення автостарту процесів в програмі Autostarts. Якщо ви хочете побачити правила запуску для кожної конкретної програми, то необхідно переключитися в налаштуваннях в режим "Групувати за додатками». У цьому режимі ви можете тонко налаштувати тригери запуску для будь-якого встановленого в системі додатка.

Додаток платний в
GooglePlay, але при бажанні на 4pda.ru можна безкоштовно скачати
цей додаток.
Майте на увазі, що відключати процеси в програмі треба з розумом, і ні в якому разі не чіпати системних додатків (відмічені жовтим)!

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.