Як розблокувати завантажувач (Bootloader) Sony

Якщо ви є власником смартфона Sony і хочете, наприклад, отримати Root права або прошити ваш пристрій, то доведеться зіткнутися з процедурою розблокування завантажувача (загрузчика). Але, на щастя, цей процес тепер майже автоматизований за допомогою спеціальної програми.






Називається вона SONY Bootloader Unlock,  завантажити її можна з офіційного сайту. Встановіть дану програму на свій комп'ютер і дотримуйтесь інструкції.

1. Підключіть ваш смартфон до комп'ютера, активувавши налагодження по USB в розділі «Для розробників» в Налаштуваннях.

2. Відкрийте Sony Bootloader Unlock. Якщо ви підключаєтеся до ПК з включеним налагодженням в перший раз, то на екрані вашого смартфона з'явиться запит на дозвіл налагодження з вашого комп'ютера. Натисніть «ОК».

3. Зачекайте поки програма визначить ваш ґаджет і, при необхідності, встановить потрібні драйвера. Потім кнопки загоряться зеленим кольором і стануть активними.

4. Натисніть на кнопку «Unlock» і дочекайтеся завершення процесу.

5. Наприкінці натисніть «Finish».

На цьому процедура розблокування завантажувача (Bootloader) Sony завершена. Як бачите, завдяки SONY Bootloader Unlock весь процес дійсно дуже простий.

За матеріалами 4idroid.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.