Як синхронізувати Android смартфон з комп’ютером

За допомогою процедури синхронізації кожен користувач Андроїд може зберегти всі свої дані на комп’ютер, включаючи СМС-повідомлення та контакти.

Існує кілька способів виконати вищезгадану процедуру. В статті піде мова про варіант через програму MyPhoneExplorer. Це дуже зручна прога для передачі даних з телефону або планшета на комп'ютер і навпаки.



Для початку скачайте утиліту і на ПК, і на пристрійз операційною системою Андроїд. Після установки з'єднувати апарати можна через Wi-Fi або Bluetooth, а також через допомогою USB. Наприклад, якщо вибрати перший варіант, то слід буде вказати пароль. Заходимо в MyPhoneExplorer Client на мобільному пристрої, і вже в WiFi-PIN встановлюємо захист з'єднання. Повторюємо процедуру на комп'ютері - пристрої з’єднуються і синхронізація Android з ПК відбувається шляхом вибраного з'єднання.

Тепер можна насолоджуватися перевагами програми: створювати або редагувати контакти для мобільного телефону через комп’ютер, працювати з повідомленнями, синхронізовувати контакти з Outlook, перекидати зображення та інші мультимедійні файли, робити скріншоти з мобільного і навіть дзвонити. Синхронізація Android з ПК потрібна не тільки тим, у кого немає Google-аккаунта, а й тим, у кого є. Так, окремим пунктом потрібно виділити роботу з додатками: утиліта відразу показує їх версію, розмір і дату установки.

Додаток MyPhoneExplorer працює досить стабільно. Він легкий і простий у використанні, володіє широким спектром функціоналу. Єдиний незручний момент - якщо вибрати синхронізацію через USB, то потрібно буде завантажити на комп'ютер драйвера для апарата на Андроїд.

За матеріалами technosider.com

Коментарі

  1. Як можна синхронізувати зображення телефона та комп'ютера? Це було б дуже корисно під час презинтації.

    ВідповістиВидалити
  2. Як можна синхронізувати зображення телефона та комп'ютера? Це було б дуже корисно під час презинтації.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.