Sony офіційно представила Xperia Z4

Компанія Sony представила в Японії свій новий флагманський смартфон Xperia Z4, який став злегка покращеною версією Xperia Z3.








Виробник дещо змінив зовнішній вигляд пристрою і оснастив його більш сучасними технічними характеристиками, щоб він міг на рівних змагатися з флагманами конкурентів. Основними змінами Xperia Z4 стали відсутність магнітного роз'єму для підключення до док-станції і зміщений на нижню грань роз'єм microUSB. У мережі вже з'явилися фотографії порівняння нового Xperia Z4 з його попередником Z3, що демонструють всі зовнішні відмінності девайсів.

Sony Xperia Z4 отримав 5,2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, восьмиядерний процесор Snapdragon 810, 3 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ вбудованої пам'яті, слот для карт пам'яті microSD об'ємом до 128 ГБ, акумулятор ємністю 2930 мАг, 20,7-мегапіксельну основну і 5,1-мегапіксельну фронтальну камери.
Новинка надійде в продаж у Японії влітку цього року, але про доступність в інших регіонах поки нічого невідомо.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.