Google випустить нову версію Android – Android M

Чутки про те, що Google веде розробку наступного покоління Android, з'явилися наприкінці минулого року.


Нещодавно журналісти отримали офіційне підтвердження існування Android M, демонстрація якої припаде на конференцію Googe I/O.


Надбанням громадськості став слайд розкладу заходу з коротким описом. Згідно зображення, нова версія операційки від Google буде призначена для різноманітних платформ, що дозволить ОС легко інтегруватися з мільйонами девайсів по всьому світу.

На жаль, на слайді немає інформації про ключові нововведення, які принесе за собою Android M. Зате є фрази з серії: чергові поліпшення системи повідомлень, покращення голосової системи управління і більша частка пристроїв на основі Android в бізнес-середовищі.

Слід зазначити, що минулого року на конференції Google I/O інтернет-гігант представив Android Lollipop, історія якої починалася з літери "L" в назві.

Цікаво, що слайд був видалений відразу після витоку. Чи насправді Google працює над новим поколінням Android - дізнаємося тільки 28 травня.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.