Як надіслати додаток по Bluetooth на Android

Часом нам хочеться поділитися цікавою програмою чи грою з друзями, в яких також є Андроїд смартфон чи планшет. Як це зробити, піде мова далі.






Для того, щоб переслати по Блютуз додаток з одного Андроїд-пристрою на інший, необхідно встановити файловий менеджер ES File Explorer. Його можна безкоштовно завантажити в Google Play. Після завантаження та установлення запускаємо програму. Перед Вами з’являться папки та файли, які є на Вашому пристрої. Щоб надіслати програму, тиснемо на кнопку у лівому верхньому куті програми, де відкриється меню. У меню вибираємо пункт APP (Додатки, Приложения). Після цього з’явиться вікно, де відображатимуться всі встановлені додатки на Вашому ґаджеті. Щоб надіслати конкретну програму, натискаємо і утримуємо палець на її ярлику. Після цього вона стане відмічена галочкою. Тоді тиснемо на «Надіслати» внизу екрану, і з’явиться меню, з якого можна буде надіслати apk-файл по Bluetooth.

Щоб потім встановити пересланий додаток, заходимо в Меню пристрою – Налаштування – Безпека – Невідомі джерела і ставимо там галочку. Хочу також зауважити, що в прошивці деяких пристроїв є обмеження, які забороняють отримання apk-файлів по Bluetooth
.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.