Як слухати інтернет-радіо на Android через мобільний інтернет

Вітчизняні FM-станції зараз транслюють музику далеко не найкращої якості. Тому більшість користувачів надають перевагу інтернет-радіо. В статті піде мова про те, як слухати онлайн радіо на Андроїд смартфоні чи планшеті через мобільний інтернет GPRS/EDGE.



Зазвичай швидкості мобільного інтернету буває недостатньо для комфортного прослуховування інтернет-радіо. Але, на щастя, є додаток PCRADIO, який вирішує цю проблему. Додаток містить багато радіостанцій – як вітчизняних, так і закордонних, а також радіостанції, де транслюються пісні тільки окремих виконавців. Під час прослуховування пісні вгорі відображається її назва, яку зражу ж можна ввести в пошук Google чи YouTube. Радіостанції сортуються за країною та жанром музики. Вибрану станцію можна додати в закладки, відмітивши зірочкою.

Додаток має безкоштовну та платну версії. У платній версії є такі преміум-функції: вибір якості звуку, таймер сну та запис трансляції із радіо у файл.

Завантажити інтернет-радіо на Андроїд можна тут.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.