Не працює App Store на iPhone та iPad – вирішеня проблеми

Користувачі айфонів досить часто стикаються з проблемами, пов'язаними з AppStore та iTunes. Причин, чому на iPhone 6 / 5S / 5 / 4S / 4 чи iPad не запускається Appstore чи iTunes, може бути декілька. Ось список порад, як допоможуть вирішити дану проблему:



1. Якщо ви оновлювали iOS на телефоні і після цього не можете увійти в App Store, слід виконати наступне. Необхідно зайти в Настройки iPhone -> вкладка iTunes and AppStore і поставити там галочку.

2. У тому випадку, якщо ваш iPhone не скачує з App Store оновлення, слід зайти у вкладку Оновлення та зачекати. Є варіант, що система просто підвисає, і в цій вкладці все відновиться протягом декількох хвилин.

3. Якщо App
Store не відкривається зовсім і вищезазначене не допомагає, то можна вирішити питання за допомогою прошивки телефону, причому, краще прошивати через комп’ютер.

4. Користувачі знайшли ще один спосіб вирішення проблеми: вихід з акаунта. Потрібно вийти з нього і зайти знову. Далі опісля нетривалого очікування можна намагатися перевірити AppStore на працездатність і скачувати з нього якісь програми.

5. Якщо ВСЕ, що написано вище, не допомагає, спробуйте просто зачекати. Через певний час все відновиться, адже, можливо, проблема не в вашому телефоні, а на серверах
Apple.

6. Також можливий варіант, що на Вашому айфоні чи айпаді просто не працює інтернет, без нього App Store аж ніяк не зможе запуститися. В такому разі перевірте налаштування інтернету та з’єднайтеся з провайдером інтернету.

За матеріалами appleformy.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.