BlackBerry хоче випустити смартфон на Android

В останні роки компанії BlackBerry ледве вдається утримувати позиції навіть в корпоративному сегменті. Останній смартфон канадської компанії  продавався досить погано, тому зараз BlackBerry розглядає можливість випуску ґаджета під управлінням операційної системи Android



Про це повідомляє ресурс Recode, посилаючись на власні джерела. Слід зазначити, що ще на початку цього року виставці Mobile World Congress BlackBerry продемонструвала прототип смартфона у форм-факторі слайдера з загнутим дисплеєм, як в Samsung Galaxy S6, який працював під управлінням Android.

Джерело повідомляє, що цей девайс стане частиною програми Enterprise Mobility Management і розробляється на основі технології BES12, яка збереже персональні дані користувачів в безпеці. Також відомо, що пристрій матиме механічну qwerty-клавіатуру.

Варто нагадати, що вже зараз BlackBerry OS 10 офіційно підтримує запуск додатків для Андроїд, але багато з них не працюють на
BlackBerry некоректно через відсутність Google API.

За матеріалами http://4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.