Як змінити колір та фон початкового екрану у Windows 8, 8.1

У Windows 8, 8.1 при натисканні «Пуск» з'являється екран з плитками. Фон цього екрану має свій колір, який дехто хотів би змінити на якийсь інший. Тому в стаатті піде мова про те, як змінити колір та фон початкового екрану у Віндовс 8, 8.1.



Щоб відкрити налаштування початкового екрану, тиснемо комбінацію Win+S (Win – кнопка зі зображенням логотипу Windows в лівому нижньому куті клавіатури), після чого з’явиться меню Пошук. У пошуку вводимо слово змінити, тоді ми побачимо пункт налаштувань «Змінити фонове зображення та кольори початкового екрану». Обираємо цей пункт. Тут можна змінити фон та колір екрану «Пуск», а також налаштувати відтінок фонового кольору.

Є один недолік в цих налаштуваннях – поставити в якості фонової свою картинку не вийде, прийдеться задовольнятися стандартними зображеннями.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.