Як скинути музику на iPhone, iPad, iPod

Багато хто не любить продукцію Apple: туди не можна записувати файли папками, як на більшості плеєрів та інших гаджетах. Доводиться використовувати програму iTunes і скидати музику тільки через неї або з магазину iTunes Store.

Але скидати музику на айфон, айпад чи айпод не є складно, як це зробити, мова піде далі. Інструкція подана на прикладі плеєра iPod, але для iPhone i iPad вона також підійде.

Скачуємо iTunes




Завантажити програму iTunes Ви можете безкоштовно з офіційного сайту Apple. Доступна для користувачів і Windows, і Mac. Якщо вже є iTunes на комп'ютері - перевірте, чи остання версія встановлена. У випадку, якщо програма застаріла, можуть виникнути проблеми. Вона може не побачити Ваш пристрій. Завантаживши iTunes останньої версії, встановлюємо її в потрібну директорію і переходимо до підключення пристрою.

Підключаємо iPhone, iPad, iPod

Зазвичай при підключенні плеєра iPod програма iTunes розпізнає його автоматично. Ніяких драйверів для пристрою встановлювати не потрібно. Комп'ютером iPod сприймається як флеш-накопичувач, тому туди і без iTunes можна скачувати інформацію, але ґаджет від Apple не зможе її відтворити.

Як скинути (закачати) музику на iPod

Якщо комп'ютер або програма не бачить iPod - спробуйте перезавантажити свій комп'ютер. Зверніть увагу, чи не з'явилося яке-небудь повідомлення на самому пристрої, чи йде зарядка. Справа може бути в кабелі.

Заходимо в програму iTunes

Відкривши iTunes, Ви побачите значок з iPod. На нього потрібно клацнути (якщо ця сторінка не відкривається автоматично), і тоді перед Вами з'являться налаштування (вкладка "Огляд"). Якщо Ви підключаєте iPod вперше - спочатку пропонується виконати настройку пристрою. Тут немає нічого складного: iTunes самостійно все виконає.




У меню "Огляд" можна встановити останнє оновлення системи. Також тут можна відновити iPod. Він опиниться в тому стані, в якому його випустили виробники на заводі.

Скидаємо музику

Для того, щоб закачати музику, нам знадобиться розділ "На моєму пристрої". Відкриваємо вкладку "Музика". Тут відразу виводиться список вже завантаженої музики на пристрій. Для того, щоб записати на iPod нові музичні файли, достатньо лише виділити необхідні, і перемістити їх у це вікно. Вони досить швидко завантажаться і конвертуються.

Настройку конвертації і якості музики потрібно провести заздалегідь. Для більш високої якості - в настройках зніміть галочку з опції "Знижувати бітрейт для пісень високої якості до 256 Кбіт / сек AAC. 

Декілька порад для тих, хто звик слухати музику, орієнтуючись на папки. У iPod все сортується за альбомами і виконавцям. Спочатку буде незвично, а потім Ви зрозумієте, що таке прослуховування музики набагато зручніше. Для цього існують плейлисти. Туди потрібно перемістити музику з будь придуманим параметрами. Як варіант - можна зробити папку "Музика для бігу", "Музика в машину", вибрати набір пісень під настрій або робити добірки найкращих треків виконавця.

Якщо на комп'ютері музики немає, і Ви готові скористатися iTunes Store, щоб купити її - у відповідній вкладці можете відвідати цей магазин від Apple. Особливо актуально для меломанів, які чекають випуску нового альбому улюбленого виконавця.

За матеріалами appleformy.ru


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.