Samsung випустила смартфони зі спалахом для селфі

Компанія Samsung офіційно представила в Китаї два нових смартфони Galaxy J7 і Galaxy J5, де вони надійдуть у продаж вже на цьому тижні. Головною особливістю даних апаратів стало те, що це перші смартфони південнокорейського виробника, які оснащені фронтальними світлодіодними спалахами для селфі в умовах недостатнього освітлення. Також варто відзначити фронтальну 5-мегапіксельну камеру з ширококутним об'єктивом, як і у флагманському Galaxy S6.



Galaxy J7 є більш потужним ґаджетом і оснащений 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, восьмиядерним процесором Snapdragon 615, 1,5 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення microSD, 13-мегапіксельною основною камерою з апертурою f/1.9 і акумулятором ємністю 3000 мАг.

У Galaxy J5 встановлений 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, слабший чотирьохядерний процесор Snapdragon 410, 1,5 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті, слот для карт пам'яті формату microSD, 13-мегапіксельна основна камера з апертурою f/1.9 і акумулятор ємністю 2600 мАг. Обидва апарати працюють під управлінням Androd 5.1 Lollipop, а також оснащені двома слотами для SIM-карт і підтримкою 4G LTE.

У Китаї Galaxy J7 буде коштувати близько $289, тоді як вартість Galaxy J5 становитиме $225. Про доступність смартфонів в інших регіонах поки нічого невідомо.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.