iPad завис і не реагує на кнопки – що робити?

В статті піде мова про те, що робити, якщо Ваш планшет iPad зависає, і не реагує на дотики сенсорний екран.







Стандартні способи перезавантаження завислого iPad

Спочатку переконайтеся, що пристрій заряджений. Якщо заряду недостатньо для включення iPad, необхідно перед включенням потримати на зарядці планшет не менше 10 хвилин.

1. Примусово закрити додаток, який завис. Для цього необхідно тримати кнопку «Режим сну/Пробудження» до моменту появи червоного бігунка. Відразу натисніть кнопку «Додому» («Home»), утримуючи її кілька секунд. Додаток має закритися. Якщо пристрій не реагує на вищевказані дії, виконайте перезавантаження.

2. Примусове перезавантаження за допомогою кнопки «Режим сну/Пробудження» виконується таким чином: кнопка утримується деякий час до моменту появи червоного бігунка. За допомогою повзунка виконується вимикання апарату. Включається iPad стандартним способом.

3. Для запуску завислого девайса необхідно скинути налаштування користувача. Процедура застосовується, коли на екрані присутня зависла картинка, але планшет не реагує на натискання. Скидання виконують за допомогою одночасного натиснення кнопок «Режим сну/Пробудження» і «Додому» («Home») мінімум на 10 секунд.

Як запустити  iPad, який завис під час ввімкнення

Якщо при включенні Айпад завис і при цьому з'явився фірмовий значок Apple «яблуко», планшет потребує процедури відновлення за допомогою підключення до ПК. Вищевказані способи включити iPad тут не спрацюють. Відновлення iPad необхідно виконати за допомогою комп’ютера та iTunes. Пам'ятайте: при виконанні примусового перезавантаження iPad відбувається скидання всіх параметрів, у тому числі контактів і видалення всіх файлів на планшеті!

За матеріалами appleformy.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.