LG випустила смартфон «жабку» на Android 5.1

Компанія LG в Кореї представила новий смартфон-розкладачку LG Gentle, який працює на базі Android 5.1. 






Смартфон-розкладачка отримав ретро-дизайн і фізичну клавіатуру зі спеціальною кнопкою "Q", яка показує найбільш часто використовувані додатки, а також три фізичні кнопки навігації: трикутник, коло і квадрат. LG Gentle - це бюджетна модель початкового рівня з мінімальними технічними характеристиками.

LG Gentle оснащений сенсорним 3,2-дюймовим екраном з роздільною здатністю 480х320 пікселів і щільністю 180 ppi, чотирьохядерним процесором Snapdragon 210 з тактовою частотою 1,1 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 304, 1 ГБ оперативки і 4 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення за рахунок карт пам'яті microSD, 5-мегапіксельною основною камерою, 0,3-мегапіксельною фронтальною камерою і акумулятором ємністю 1700 мАг.

У Кореї продаж LG Gentle розпочнеться 29 липня через мережу мобільного оператора LG U+. Вартість новинки становитиме $171. Про продаж в інших країнах поки нічого не відомо.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.