Оператор «МТС Україна» стане Vodafone

В Україні може з’явитися британський оператор мобільного зв’язку Vodafone. Як повідомляє УНН, оператор мобільного зв'язку "МТС Україна" готується до зміни назви на Vodafone.




Компанія "МТС Україна" почала паралельні переговори про "оренду" бренду з Virgin Mobile (частина Virgin Group, Великобританія) і Vodafone (Vodafone Group, також Великобританія) ще минулого року. Але з Virgin переговори не вдалися. Залишився тільки один варіант - Vodafone.

"Люди в технічному відділі кажуть, що Vodafone проводить технічний аудит, пов'язаний з ребрендингом. Я впевнений, що Vodafone не дозволить використовувати оператору свій бренд, якщо вимоги до якості незадовільні", - повідомив колишній співробітник компанії.

Джерело з компанії-конкурента повідомило, що ребрендингу слід очікувати найближчим часом. Також у компанії МТС Україна сподіваються, що ребрендинг зменшить зв’язок компанії із російським відділом МТС.

Нагадаю, програма співпраці з Vodafone в МТС почалася вже давно. З 2008 року діє договір про стратегічне партнерство.

У грудні 2014 року стало відомо, що представники Vodafone звернулися до Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації за роз'ясненнями, чи не буде регулятор проти використання бренду в Україні. На що глава НКРЗ Олександр Животовський дав зрозуміти, що проти не буде.

P.S. Між іншим, кольори логотипу Vodafone
такі ж, як і у МТС – червоний та білий.

За матеріалами pressorg24.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.