Нові «розумні» окуляри від Google – Google Glass Enterprise Edition

Нещодавно  з'явилися відомості про нові окуляри, над якими працює компанія Google.

Ресурс 9to5Mac повідомив, що наступне покоління розумних окулярів буде називатися Google Glass Enterprise Edition. Передбачається, що ґаджет буде призначений для застосування в корпоративній сфері і не надійде на споживчий ринок.


У порівнянні з попередньою версією Explorer Edition, в Enterprise Edition реалізовано декілька покращень. Наприклад, окуляри отримають збільшену призму, яка підвищить комфорт при використанні. Користувачам більше не доведеться переводити погляд у верхню праву область, як це було у випадку з Exlorer Edition (перша версія ґаджета).

Наступник Google Glass отримає новий процесор Intel Atom. Яка це буде модель - не уточнюється. Відомо, що даний чіп підвищить продуктивність і знизить енергоспоживання.

Крім того, збільшиться і час автономної роботи, а при необхідності до окулярів можна буде підключати зовнішній акумулятор.

За відомостями джерела, пристрій вже встиг пройти сертифікацію в FCC. Там він характеризується в реєстрі як Bluetooth-пристрій з підтримкою Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac з частотними діапазонами 2,4 і 5 ГГц, контролером Bluetooth LE і інтерфейсом USB.

Про ціну пристрою поки нічого не відомо.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.