Як змінити мелодію будильника на iPhone

В статті піде мова про те, як на айфоні змінити мелодію будильника, а також як налаштувати його гучність.






Як змінити мелодію будильника Айфона
Мелодію будильника змінити досить просто. Для цього потрібно клацнути на іконку "Годинник". Відкриваємо вкладку "Будильник". У правому верхньому куті натискаємо на плюсик, який дозволить додати новий запис в меню будильника. В меню будильника "Звук" Ви можете поміняти  мелодію.

Відкриваємо це меню  і бачимо такі пункти:

1)Купити інші звуки;
2)Пісні; вибір пісні;
3)Рінгтони.

Заходимо в меню рінгтони. Прослуховуємо мелодії, ставимо галочку, підтверджуємо вибір і натискаємо "Зберегти". Мелодія змінена.

У меню "Пісні" є можливість прив'язати будь-яку цікаву композицію з iTunes Store. Якщо ж Ви не бажаєте купувати пісні,  можете скачати музику в пристрій через iTunes на комп'ютері. Є також можливість купити інші звуки. Мелодію поміняли. Залишилося дізнатися, як змінити гучність дзвінка будильника.

Як змінити гучність будильника

У меню "Годинник" Ви не знайдете пункта, де можна поміняти гучність будильника Айфона. Ця настройка знаходиться в загальному меню налаштувань.

Отже, щоб поміняти гучність дзвінка, заходимо в меню "Налаштування". Там потрібно вибрати підменю "Звуки". З'явиться розділ "Дзвінок і попередження". Саме там Ви зможете виставити необхідний рівень гучності пристрою.

За матеріалами appleformy.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.